Wimper extensions

Van natuurlijke look tot “Bambi Eyes”met wimper extensions en zonder

De nieuwste soort semi – permanente wimper verlenging van eerste klas kwaliteit. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die twee maanden blijven zitten. Het geheim van vele sterren!

Wat zijn wimper extensions?

Bij deze wimper extensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimper haartje met een 3d Pre made fan wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd uit van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimper haar heeft.

Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 80 haartjes gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig.

Hoe lang blijven de wimper extensions zitten?

Wimper extensions

De wimper extensions blijven gemiddeld 2 weken netjes zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 5 a 6 weken waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien.

Om een mooie, volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 2 weken een refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is ongeveer 1 uur. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.

De voordelen
  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Het maakt mascara, wimper verf of wimper kruller overbodig
  • Lengte en dikte wordt aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimper extensions laten op- of bijvullen
  • Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst