Nieuw!!!!!! Powder Brows

Zoals jullie al hebben gezien heb ik m’n kennis verruimd. Vanaf nu kunnen jullie terecht bij mij voor semi-permanente make up voor op de wenkbrauwen. Dit wordt aangebracht als schaduw/poeder effect, ook wel Ombré Powder Brows genoemd. Bij de Powder Brow techniek wordt er door middel van een elektronische pen en een fijn naaldje pigment met hoge snelheid door de huid gedrukt. Powder Brows is geschikt voor alle huidtypes. Tevens biedt Powder Brows ook mogelijkheden voor haarsimulatie bij kale of dunne plekjes in de wenkbrauw.
– Natuurlijk resultaat
-Minder gevoelig dan reguliere permanente make-up
-Volume, vorm en kleur volledig naar wens
-Mogelijkheid om ombré effect te creëeren
-Poederlook
-Geen wenkbrauw make-up meer nodig
Na het plaatsen van de Powder Brows zal de kleur na de eerste behandeling 60% vervagen, na 6 weken komt u terug voor een touch up behandeling om eventuele niet goed gepakte stukjes bij te werken of de kleur aan te passen. Na de touch up zal de kleur nog 20 tot 30% vervagen.
Het resultaat van de behandeling blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar mooi, maar is afhankelijk van verschillende factoren.
De prijs van deze behandeling is 295,-
De prijs is inclusief een touch up na 6 weken.
Voor meer informatie of een intake kunt u mij altijd bellen, 0614888512
Volg en like ons: